Jij wilt TIJD VOOR JOU!

Jij krijgt: elke week een inspiratiemail

TIJD IS KOSTBAAR

Bij zo’n beetje alles in het leven bestaat de mogelijkheid er evt. ‘meer’ van te (kunnen) maken, maar dat geldt niet voor TIJD.
Dat merk je zeker bij de grote live events die zich mogelijk voordoen in je leven, maar ook bij de kleine dingen in het dagelijks leven is het een aanrader hier eens wat vaker bij stil te staan.

 

Herken jij dit?

Je gezin, je werk en je sociale verplichtingen slurpen al je tijd op?
Vraag jij je ook wel eens af of dit het nu eigenlijk is in het leven?
Voel jij je ook zo moe door het voldoen aan alle verwachtingen?

Wil jij ook weer tijd en ruimte voor jezelf hebben, maar heb je geen idee waar te beginnen?

Beeld je eens in…

Dat jij de tijd hebt om zelf je energie op peil te brengen.
Dat jij goed voor je omgeving zorgt én goed voor jezelf.
Dat jij de ruimte neemt om te doen wat goed voor jou is.

 

De realiteit is

Dat jouw goede voornemens meestal niet langer dan twee weken duren.
Dat jij behoefte hebt aan medestanders/lotgenoten, het idee dat je niet alleen staat.
Dat jij ondersteuning nodig hebt in HOE te zorgen voor TIJD VOOR JOU

 

GEEN GOUDEN BERGEN ZONDER ACTIE

Ik ben niet de coach die je gouden bergen gaat beloven zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Ik ben ook niet degene die beweert dat een heerlijk leven in balans en zonder stress met een wonderpilletje te realiseren is.

Wat ik je wél te bieden heb is een plan van aanpak dat werkt vanuit alle facetten die jou JOU maken. En het is de combinatie van jouw denken, je voelen, je handelen én je zielsniveau die ervoor zorgen dat je hele persoon, je hele ‘zijn’ ingeschakeld wordt om het andere in jou boven te laten komen. En dat maakt dan weer dat ze elkaar versterken en jij, dat wat je leert, verankert in je leven.

Je mag van mij verwachten dat ik je kritisch in je eigen spiegel laat kijken, maar dit altijd respectvol én met humor zal doen.

 

Stel je eens voor:

Dat jij weet welke verschillende manieren van aanpak er zijn om goed voor jezelf te zorgen

Dat jij weet wanneer je wat het beste in kan zetten, naar gelang waar jouw behoefte ligt

Dat je verslaafd raakt aan  ‘goed voor jezelf zorgen’ en dit misschien wel je nieuwste hobby gaat worden.

 

 

 

 

Wat kost dit aanbod?

De waarde voor 52 cadeautjes aan jezelf is €97.
Mooi om jezelf cadeau te geven OF te krijgen natuurlijk!

  • Daarnaast krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep waar je gelijkgestemde zielen ontmoet. Je zult elkaar inspireren, complimenteren en een hart onder de riem steken.
  • Zelf zal ik ook regelmatig aanwezig zijn voor ondersteuning, inspiratie, OF waar nodig, die liefdevolle schop onder je kont!
  • Verder zal ik regelmatig een FB LIVE geven en vier ik jouw successen met je mee. Of ben ik er voor je, als het misschien even lastig is.
  • Als toetje krijg je ook nog een prachtige verrassingsbonus, maar daar kan ik verder nog niks over zeggen, want tja.., dat is natuurlijk een verrassing!

 

Is dit aanbod precies dat wat jij NU nodig hebt?
Vul dan onderstaand formulier in en je kunt
DIRECT aan de slag!

Wat mag je verwachten?

  • Je ontvangt elke week de toegang tot een heerlijk moment voor jezelf! Je hebt een week de tijd om de activiteit ergens haar plekje te geven. En wie weet, doe eens gek, misschien doe je um wel veel vaker (in die week of door het jaar heen). Wat let je… Afhankelijk van de week heb je een date met jezelf van een half uur tot maximaal een uur per week.
  • Ik beloof je veel variatie. Dat betekent de ene keer iets doen, dan iets maken, de volgende keer iets bedenken of schrijven en weer een andere keer mag je iets aan den lijve ervaren en is het letterlijk ontspannen. Afhankelijk van de opdracht voor die week ontvang je ook steeds 1 of meerdere reflectievragen.
  • Dus ook bij dit aanbod werk je met HOOFD, HART, HANDEN en ZIEL en vraag ik je niet om te veranderen, daar draait het nl niet om. Maar mag jij wel ‘het andere’ in jezelf boven laten komen.
  • Met dit abonnement kies je voor een iets meer laagdrempelige insteek door het zetten van kleine stappen, MAAR OOK DAT ZIJN STAPPEN en dat doe je goed!
  • Ik beloof je minimaal elke week een glimlach op je gezicht. Deze TIJD VOOR JOU gaat je goed doen. Misschien raak je er zelfs wel aan ‘verslaafd’ en gaat goed voor jezelf zorgen wel je nieuwe hobby worden! Dat gun ik je!

Vergis je niet: ook al duik je niet meteen in het hele diepe, deze tijd doet ook haar werk voor je! Het gaat iets aanraken, iets bij je wakker maken, er komt een moment dat er nieuwe gedachtes en gevoelens in je hoofd of lijf voorbij komen.

Veelgestelde vragen

 

Wat gebeurt er na betaling?
Je krijgt met een password toegang tot het Digitale Platform, jouw eigen digitale ledenomgeving. We starten samen op maandag 19 maart. Je krijgt steeds exact een week daarna toegang tot de volgende opdracht.

Hoe lang heb ik toegang tot het materiaal?
Jij blijft ALTIJD toegang houden tot de opdrachten van het jaar 2018 in je eigen online, digitale leeromgeving!

Krijg ik ook persoonlijke begeleiding?
Je krijgt ondersteuning van al die andere prachtige, krachtige vrouwen in de besloten Facebookgroep. Ook ik ben in deze groep aanwezig voor al je vragen. Natuurlijk mag je mij ook altijd persoonlijk een mail sturen.

Heb ik daar wel tijd voor?
Het antwoord op die vraag kan je alleen zelf geven. Vind jij jezelf de moeite waard voor deze investering? Wil jij tijd vrij maken die voor jou alleen bestemd is? Het vraagt een half uur tot een uur van je tijd per week, afhankelijk van de opdracht. De waarde, het resultaat voor jou, is echter niet in tijd uit te drukken. Een mooier cadeau kan jij jezelf niet geven. EN.., de opdrachten blijven beschikbaar. Maak hier alleen niet te gemakkelijk gebruik van, kies voor de belofte aan jezelf!

Kan ik deze opdrachten niet net zo gemakkelijk zelf bedenken?
Wie weet, misschien wel. Maar de vraag is op de eerste plaats: doe je het ook? En nog belangrijker: wanneer jij in je eigen bubbel zit, heb je ook een grote kans dat je te maken krijgt met je eigen blinde vlek. Mijn aanbod bestaat niet alleen uit de opdrachten op zich, maar sluit ook steeds af met coach-, verdiepings-, reflectievragen. Hierdoor DOE je niet alleen, maar keer je ook naar binnen zodat je tevens stilstaat bij wat zich in je innerlijk afspeelt. En daar, ja precies DAAR, zit de echte waarde.