Tijd, je meest kostbare bezit

Bij zo’n beetje alles in het leven bestaat de mogelijkheid er evt. ‘meer’ van te (kunnen) maken, maar dat geldt niet voor TIJD. Van de tijd die er is kan je echt maar 1 x gebruik maken. Hoe kostbaar is die tijd dus! Dat merk je zeker bij grote live events, maar ook bij de kleine dingen in het dagelijks leven is het een aanrader hier eens wat vaker bij stil te staan.

Tijd, ze glipt soms tussen je vingers door.

Tegelijkertijd weet jij ook dat dit best lastig is. De waan van de dag zorgt dat de minuten, uren, dagen, weken en zelfs maanden vaak voorbij vliegen. Gewoon, omdat je dagen zo gevuld zijn, er zoveel op de agenda staat, er zoveel van je verwacht wordt.

En alsof dit nog niet genoeg is, staan we onszelf ook nog vaak in de weg. Door de (onbewuste) keuzes die we maken.

 tijd

 

Ieder mens bestaat uit dezelfde ingrediënten: hoofd, hart, handen en ziel. Ons denken, voelen, doen en je zijn (je geweten, van betekenis zijn). En toch zijn we allemaal uniek, want iedereen heeft haar eigen mix. Je hebt een voorkeur, een strategie die je het liefste inzet, maar.., uiteindelijk heb je ze allemaal al in huis. En je bent het meest gelukkig als ze (enigszins) in balans zijn met elkaar.

Door ervaring/opvoeding heb je echter een voorkeur ontwikkeld. En misschien zelfs ook nog wel een voorkeur die je tot in de puntjes geperfectioneerd hebt. Die manier van aanpak, van in het leven staan heeft je EN heel ver gebracht (kijk maar waar je nu staat!), maar ook grote kans dat die je nu niet altijd meer dient.

Tijd.., en daar bewust mee omgaan

Mmmm., als het mij gelukt is iets in je wakker te maken, jij jezelf nu vragen stelt, dan vind ik dat alleen al geweldig!
Denk jij nu:

Maar HOE breng ik dan mijn hoofd, hart en handen in balans?
En HOE leidt dit dan tot meer tijd voor MIJ?

Want ook een grote kans dat je denkt:

Maar ik heb helemaal geen tijd om Tijd voor mij vrij te maken?

Wil jij leren

WAT er voor nodig is TIJD voor JOU te gaan creëren,

WAAROM dit zo belangrijk is,

En HOE je dit kunt realiseren?

 

Volg dan mijn Facebookpagina voor inspiratie en motivatie EN kijk op 17, 18 en 19 maart naar het drieluik van een
GRATIS Video Serie ‘TIJD voor JOU’. Je krijgt stap voor stap heel veel achtergrondinformatie en ik help jou op weg.

 

Klik op deze Button: