Wat maakt jou uniek?

Uniek, jij bent uniek, zoals jij is er maar één! Hoe cool is dat!
In je leven speel je verschillende rollen. Nee, niet zoals in een toneelstuk dat je net alsof doet. Je neemt bepaalde rollen aan die echt allemaal deel van jou zijn. Een paar voor de hand liggende: je bent dochter, moeder, partner, collega, vriendin, buurvrouw.
Die rollen vervul je met verve, ze passen bij je, ze horen bij je. Maar wie ben jij nog meer?

 

Hu, wie ben ik nog meer?

Voor sommige delen van jou heb je zelfs niet eens iets hoeven doen, zoals bijv. dochter of buurvrouw. Dat ben je gewoon. Voor andere rollen zoals partner, collega en vriendin heb je, misschien deels bewust, of misschien wel héél bewust, gekozen. En op het moment dat je die rol hebt toegevoegd aan jouw leven, horen daar ook allerlei taken en verplichtingen bij. Daarvoor zet je waarschijnlijk ook verschillende kwaliteiten van jezelf in. Je bent bijv. heel empathisch en zorgzaam en daar zijn de mensen in je omgeving vast ook heel blij mee.
Ook al geven deze rollen je heel veel voldoening, het zijn de rollen die redelijk voor de hand liggen. Rollen waarvan vele vrouwen die zullen benoemen, als je ernaar zou vragen.

 

Welke andere rollen speel je, of wil je spelen?

Maar.., ik weet zeker dat jij ook nog hele andere rollen in je hebt. Jouw hele potentieel is nog bij lange na niet aangeboord. Stel jezelf dan ook maar eens de vraag: wie ben ik (nog meer)? Neem je tijd en sta maar eens even stil bij wie jij nog meer allemaal bent.
Mogelijk borrelt er ook nog van alles in jou waar je nu nog geen enkel benul van hebt. En misschien is er ook nog wel iets waar je af en toe stiekem van droomt. Iets dat je hooguit tegen één iemand al eens voorzichtig verteld hebt. En dan waarschijnlijk ook nog op een manier alsof je het zelf eigenlijk niet serieus neemt.

 

Talent op de bank

 

Speel jouw hoofdrol!

Maar weet je, misschien is juist dat kleine bubbeltje wel de hoofdrol die jij in je leven te spelen hebt. Wat maakt jou uniek? Wat kan jij wat niemand anders kan? Wie ben jij, wat niemand anders is? Wat heb jij in je mars dat je nu nog verstopt houdt? Wat is die ene speciale, unieke rol die jij nog te spelen hebt, omdat je er anders op een later tijdstip zeker weten spijt van krijgt? Of op zijn minst maakt dat er de rest van je leven iets aan je blijft knagen, zonder dat je zelf enig idee hebt WAT dat is. Omdat je er niet naar durft te kijken?

 

NU is het jouw tijd!

Dus.., wie ben jij? Wie wil jij nog meer zijn?
Durf jij jezelf die vraag te stellen. Wil jij op zoek gaan naar jouw nog niet aangeboorde potentieel? Wil jij op zoek naar de hoofdrol die er voor jou is weg gelegd? Voel jij dat het NU jouw tijd is om die eerste stap te zetten?

In de Gratis E-cursus “De tijd vliegt, maar jij bent de piloot’ ga je eerst op zoek naar wat er nog in de weg staat. Dit inzien én leren wat je er zelf aan kan doen, creëert ruimte om van daaruit te mogen gaan ontdekken wat jouw unieke bijdrage is aan deze wereld. Klik op onderstaande afbeelding om jouw eerste stap te zetten!
stress