Visie

‘Ik geloof niet in toeval’

Er is dus vast een reden waarom je hier nu bent.
Voel je welkom om eens rond te snuffelen en te ontdekken of wij een match zijn en ik voor jou van betekenis kan zijn.

ALLES IS CONSTANT IN BEWEGING

Het leven is een constante stroom van verandering. Dit is voor mij vooral zichtbaar in de NATUUR. Ze is voortdurend in beweging; groeit, sterft af en begint opnieuw. Het is een basiswet op aarde dat alles blijft veranderen en dat wij mee (moeten) veranderen. Anders is groei niet mogelijk.

Juist die zekerheid, dat alles constant in beweging is, levert voor veel mensen STRESS op.

We leven in een wereld die steeds sneller verandert. De totale rijkdom is toegenomen en we profiteren enorm van technologische ontwikkelingen. De kansen en mogelijkheden die dit biedt zijn grenzeloos, de wereld lijkt aan onze voeten te liggen!

We leven echter ook in onzekere tijden, allerlei heilige huisjes brokkelen af, en daardoor stagneert het gevoel van welbevinden. Sterker nog: signalen van STRESS en BURN-OUT nemen toe.

Hoofd

Leren (groeien en ontwikkelen)

Hart

Liefhebben (relaties)

Handen

Leven (kwaliteiten en talenten)

Ziel

Nalaten (bijdragen, ertoe doen)

DURF JIJ TE GAAN STAAN?

Wat de wereld nodig heeft zijn vrouwen die daadwerkelijk durven te gaan staan voor hun KWALITEITEN en IDEALEN. Ze durven ze ook vorm te geven en leveren zo een POSITIEVE bijdrage, zodat de wereld ook voor onze kinderen en kleinkinderen nog een prachtige plek is om te leven en te zijn.

Onze huidige complexe maatschappij vraagt een andere manier van denken, voelen en handelen dan tot nu toe gehanteerd is, om te komen tot een oplossing van de vraagstukken waar we ons voor gesteld zien. Dé hefboom voor duurzame groei ligt in het INVESTEREN IN JEZELF.

Ik heb een diepe overtuiging dat wanneer jij gebruik maakt van jouw unieke kwaliteiten en talenten, gewaardeerd wordt voor wat je doet, uitgedaagd wordt én dit een positieve bijdrage levert aan het leven van anderen, dat dit is wat de wereld nodig heeft.

De wereld heeft dit ‘soort’ mensen nodig.

De wereld heeft JOU nodig!

We hebben de wereld niet gekregen van onze ouders, maar geleend van onze kinderen

Heinrich Böll